Mesék és egyéb történetek

Rövid történetek, mesék, érzések és versszerű képződmények írott formában.

Friss topikok

  • Antera23: Jó cikk, jó ház! Az első komoly gyári házam Antec Lanboy volt, szerettem. (2012.01.02. 11:06) Dugó

Címkék

baleset (1) be (1) dugó (1) első (1) fájdalom (1) havazás (1) hellókarácsony (1) (1) kapd (1) köcsög (1) mikulás (1) munka (1) post (1) szerelem (1) tárgyalás (1) tél (1) télapó (1) Címkefelhő

Éhség

2011.12.04. 19:17 annyi amennyi

A város csak néhány száz méterre lehetett. A magas falak mögül templomtornyok leselkedtek, számtalan füstcsík szállt az ég felé. Élet, emberek, étel – futott át az agyán.

Belsejét marni kezdte az éhség. A fájdalom a gyomrában fehérizzásig hevült, a szervei, mint érzékeny húrok adták át egymásnak a borzasztó érzést. Felkapaszkodott az útra és sietősen megindult a város felé. A gyors lépésekből kocogás, a kocogásból őrült futás lett. Hosszú karjai szinte a földet seperték, bágyadt nemi szerve a combját csapkodta. Testén rózsaszín tajték ütött ki, szája sarkából véres nyál folyt, szemei vörös izzásában a pokol minden fájdalma benne volt. Őrülten rohant, fájdalmát a kövezett utcák közé üvöltve. Nem vette észre, amikor mellkasába nyírfakaró csapódott, arcába szenteltvíz fröccsent, nyakába hagymakoszorú hullott. Futott, rohant lángolva, ordítva, küzdelmét a házaik mellett álló szánalmas véglények, emberek figyelték. Végre észrevette a megfelelő táplálékot. Kinyújtotta felé már nem létező kezét, rávetette magát, de sosem érte el.

A nő lecsapkodta ruhájáról a ragadós fekete port, majd ment tovább a dolgára. A héten ez már az ötödik volt, de bizonyára lesz egy hatodik és egy hetedik is. Az élet pedig megy tovább.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://ulokesmeselek.blog.hu/api/trackback/id/tr433437219

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása