Mesék és egyéb történetek

Rövid történetek, mesék, érzések és versszerű képződmények írott formában.

Friss topikok

  • Antera23: Jó cikk, jó ház! Az első komoly gyári házam Antec Lanboy volt, szerettem. (2012.01.02. 11:06) Dugó

Címkék

baleset (1) be (1) dugó (1) első (1) fájdalom (1) havazás (1) hellókarácsony (1) (1) kapd (1) köcsög (1) mikulás (1) munka (1) post (1) szerelem (1) tárgyalás (1) tél (1) télapó (1) Címkefelhő

Beköszönök

2011.12.04. 02:12 annyi amennyi

Elsőként fontos leszögezni, hogy ez a blog csupán időtöltés céljából jött létre. Ha valaki véletlenül idetéved és elolvas valamit, még nem baj. A kritikának sem vagyok ellensége, de a trollokat és a felesleges fikázást könyörtelenül irtom.

Ezen az oldalon rövid történeteket, meséket, verseket olvashattok. Lesz ami igaz és valós élményen alapul, de a többség puszta kitaláció, a fantáziám terméke. Az igaz történetek esetén jelezni fogom, hogy nem csupán mesélek. A többi történetnél a valósággal történő bármiféle egyezés csupán a véletlennek lesz köszönhető.

Az itt megjelent írások továbbközlését nem engedélyezem sem azért mert jó, (ennek kicsi az esélye), se azért mert annyira rossz, hogy példálózni kellene vele. Nekem tetszik amit csinálok, ha neked nem nincs gond, nagy a net, van rajta bőven tartalom, lehet mást keresni.

Szólj hozzá!

Címkék: első post

A bejegyzés trackback címe:

https://ulokesmeselek.blog.hu/api/trackback/id/tr443435448

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása